Service Timmenbedrijf v. Wonderen

Service v. wonderen

SERVICES

Bij timmer- en onderhoudsbedrijf van Wonderen staan service & kwaliteit op nummer 1. Voor onze projecten komen wij eerst bij u langs om een inventarisatie te maken van de door u gewenste werkzaamheden. Op basis van deze inventarisatie maken wij een werkplanning welke met u wordt besproken en afgestemd en een daarbij behorende offerte. Zo weet u gelijk wanneer wij beginnen, de kosten en de oplevering.

Wel geven wij altijd mee dat er wanneer er door van buiten komende omstandigheden afspraken onder druk komen te staan, nemen wij uiteraard vroegtijdig contact met u op.

 

Werk planning

 
 

Waarom kiezen voor ons

Timmerbedrijf S.W. van Wonderen is sinds 1988 actief in de bouwsector. Onze belangrijkste doelen zijn het nakomen van de gemaakte afspraken, het op tijd opleveren, met hoge kwaliteit en binnen het afgesproken budget. Na het afronden van het project is voor ons de kous nog niet af. Wij willen graag dat u altijd kan blijven genieten van uw dakkapel, aanbouw, nieuwe kozijnen of ander project. Om deze reden hebben wij de mogelijkheid om een onderhoudsplan af te sluiten na het afronden van uw project, zodat wij het onderhoud voor onze rekening kunnen nemen en u een beroep op ons kan doen wanneer zich onverwachte problemen voordoen.

Project oplossingen

Timmerbedrijf S.W. van Wonderen heeft in alle jaren dat zij actief is, veel ervaring opgedaan op diverse gebieden. Voor elk probleem, voor elk vraag hebben wij een oplossing. Dus bij alle ideeën, problemen of vragen, neem contact op met Timmerbedrijf van Wonderen.

Samenvatting

  • Wij denken met u mee
  • Geven u een betrouwbaar en vakkundig advies
  • Wij komen onze afspraken na
  • Zijn professioneel
  • Leveren hoge kwaliteit
 

PROJECT OVERZICHT

Bad met led licht

Lux bad (jacuzzi/bubbel bad)

Aanbouw Project

Aanbouw 2.5 meter

Dakkapel

Op woning met unieke sierlijsten

Overkapping

met bar

Meubel TV kast